Príslušenstvo k iPadu

Ak už máte svoj tablet od Applu tak zrejme k nemu hľadáte aj nevyhnutné príslušenstvo. V Apple mysleli naozaj na všetko a tak si k iPadu môžete vybrať krásne a štýlové púzdra a mnohé iné doplnky. Nájdite si vhodný doplnok, alebo príslušenstvo pre váš tablet. Môžete si vybrať zo širokého sortimentu produktov, ktoré presne sedia pre každý model. Štýlové a praktické obaly a púzdra, nabíjačky, káble, slúchadlá, stojany a mnoho ďalších. Rady doplnkov sú neustále dopĺňané a rozširované tak, aby našli čo potrebujete a obsluha Vášho iPadu sa stala ešte jednoduchšou a zábavnejšou.

Čo v doplnkoch nájdete? Skutočne veľa vecí. Pre lepšiu predstavivosť spomenieme aspoň zopár zaujímavých kúskov, ktoré Vám výrazne uľahčia prácu.

Bezdrôtová klávesnica
Bezdrôtová klávesnica
Je skvelým pomocníkom, najmä, ak so svojím iPadom často pracujete a píšete dlhšie maily, alebo dokumenty. Iste uznáte, že na klasickej klávesnici sa Vám bude lepšie a rýchlejšie písať ako na dotykovej. Táto konkrétna bezdrôtová klávesnica má veľmi elegantný dizajn a má dosah približne 9 metrov. Zariadenie na dve ceruzkové batérie využíva bezdrôtový prenos prostredníctvom technológie Bluetooth. Samozrejmosťou je správa napájania zabezpečujúca dlhú výdrž batérií, ktorá akonáhle zistí, že zariadenie nie je v činnosti, vypne ho. Bezdrôtovú klávesnicu si môžete zaobstarať už za cenu približne 50 EUR.

Keyboard Dock
Keyboard Dock
Čo je to? Ako už názov napovedá, je to základňa s klávesnicou. Je určená pre pohodlných používateľov, ktorí si chcú zakúpiť viacero príslušenstva a nemajú záujem ho neustále pripájať a odpájať. Po vložení iPadu do základne je možné používať pripojené príslušenstvo a zároveň vytvoriť alternatívne riešenie netbooku. Keyboard Dock kúpite za cca 50 EUR.



UCube silver

UCube Silver
Ak chcete svoj iPad využívať naozaj naplno, spolu s fantastickou grafikou by ste si mali vychutnať aj zvuk, no nie? Pozerajte svoje obľúbené filmy, počúvajte hudbu nech ste kdekoľvek vďaka kompaktným USB reproduktorom od Cube, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre Mac. Ich minimalistický dizajn oceníte najmä na cestách, alebo na pracovnom stole, pretože napriek úsporným rozmerom tieto prenosné stolové reproduktory ponúkajú zážitok v podobe neuveriteľného zvuku. Tieto reproduktory vytvárajú taký zvukový dojem, že nebudete chápať, ako ste bez nich mohli existovať predtým. Ak už napovedá samotný názov, dizajn je veľmi jednoduchý - kocka so stranou niečo cez 8cm vyplní každý priestor čistým, živým a dynamickým zvukom a je jedno, či ide o hudbu, videá, počítačové hry, filmy, alebo o telefonát s Vašími najbližšími. V balení spolu s reproduktormi nájdete USB kábel, RCA audio kábel. Výkon je 30W (2 x 15 W RMS) a príjemne Vás prekvapí ultra efektívne digitálne spracovanie signálu (DSP).