APPLE Smart Cover

Veľmi dômyselne designovaný ochranný kryt presne pre potreby tabletu Apple druhej generácie. Kryt je rozmerovo minimalistický a aj napriek tomu na displej presne sadne, vďaka vnútornému magnetickému systému. Ale nie je to len taký obyčajný kryt. Váš Apple tablet na tento magnetický systém reaguje a pri zakrytí displeja sa prakticky uspí.

Apple Smart Cover
Vonkajšia strana krytu je vyrobená z kvalitného polyuretánu a vnútorná strana je pokrytá špeciálnym povrchom, ktorý udržuje displej stále čistý. Kryt možno tiež veľmi prakticky "stočiť" a použiť ho ako podstavec pre pohodlnejšie písanie alebo dokáže tablet postaviť do takmer vertikálnej polohy pre komfortné sledovanie videa, fotografií, vedenie videohovorov a ďalšie. Vďaka všetkým týmto vlastnostiam sa jedná o ideálne príslušenstvo k tabletu Apple iPad 2, ktoré môže byť neustále s Vami. Spoľahlivo ochráni pred poškriabaním pri transporte a bude tiež skvelým pomocníkom pri užívaní všetkých funkcií tabletu kdekoľvek. Na internete si môžete tento kryt zakúpiť výhodne v rozličných akciách, často krát nájdete zľavnené konkrétne farby, tak prečo si nezdvihnúť náladu s azúrovo modrým krytom na Váš tablet druhej generácie. Ale k dispozícii je celá paleta krásnych a štýlových farebných prevedení.

Ochranné púzdro pre iPad
  • je vyrobené z polykarbonátu
  • funguje na princípe magnetického zatvárania pre uspanie a zobudenie iPadu
  • dá sa poskladať do podstavca na dva rozličné spôsoby, aby ste sa mohli na Váš iPad pozerať vertikálne a aj horizontálne

Toto elegantné púzdro je mimoriadne ľahké, k celkovej váhe iPadu nepridáva takmer nič a preto je mimoriadne vhodné na cestovanie. Jednoduché a zároveň štýlové púzdro chráni váš tablet od Applu proti opotrebovaniu pri každodennom používaní. Poznámeto všetci, nech by sme sa snažili akokoľvek a keby sme aj boli maximálne opatrní, škrabancom, alebo len obyčajnému prachu by sme sa nevyhli. Tento špeciálny obal oceníte, keď ho použijete ako podstavec či už vo vertikálnej, alebo horizontálnej polohe. Vďaka tomu sa Vám budú sledovať filmy, či videá podstatne lepšie, to isté platí o surfovaní na internete, alebo písaní.